glee
Skąd dowiedzieliście się o serialu?
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Życie na fali (the o.c), greek » The O.C. » Pozostałe » Skąd dowiedzieliście się o serialu?
  Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat  
Autor Skąd dowiedzieliście się o serialu?
Nikola
PostWysłany: Niedziela 25 Czerwiec 2006 22:47 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Znawca

Nr użytkownika: 7
Moja przygoda z the O.C. zaczęła się dzięki forum o OTH, a w zasadzie dzięki użytkownikom, którzy bardzo chwalili ten serial Wink I tak też z pomysłu Sophi powstało osobne forum Very Happy Po pierwszym odcinku oczywiście zakochałam się w serialu, a teraz już znacznie wyprzedziłam polską TV i w zawrotnym tempie ściągam i oglądam dalsze losy mieszkańców Orange County Mr. Green

last.fm

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email   
Summer
~reklama
serial zycie na fali - oc - uzbezpieczenia
summer o.c
Pochwał: 3
the o.c

Powrót do góry

-Gosia-
PostWysłany: Niedziela 25 Czerwiec 2006 22:55 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Znawca

Nr użytkownika: 15
Pochwał: 1
Hmm... ja się dowiedziałam o forum chyba w poszukiwaniu czegoś w czym gra Adam (znany tez jako Dave z GG, skad wczesniej go znalam) no i dzieki grupie mailingowej i Ani Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość   
Anett
PostWysłany: Niedziela 25 Czerwiec 2006 23:03 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Znawca

Nr użytkownika: 10
ja mialam podobna sytuacje jak Nikola.
Wczesniej widzialam zdjecia Rachel zaciekawila mnie potem zobaczylam kto to gdzie gra. Ale sie nie interesowalam dopiero po tym co mowila Sophia obejrzalam seiral i nie zaluje...

Powrót do góry
Sophia
PostWysłany: Niedziela 25 Czerwiec 2006 23:13 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Administrator

Nr użytkownika: 3
No ja zainteresowalam sie serialem jak dowiedzialam sie, ze bedzie tam gram Adam Brody, ktorego wczesniej znalam z GG. Sciagnelam kilka pierwszych odcinkow (bo nie moglam niestety sciagac od samego poczatku) i zakochalam sie!!

Powrót do góry
Mar
PostWysłany: Niedziela 25 Czerwiec 2006 23:24 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Znawca

Nr użytkownika: 14
ja najpierw dowiedziałam się o serialu na grupce GG, bo Adam tam grał. Obejrzalam kilka pilota, ale nie miałam jak sciągać. I dopiero jakoś tak pół roku temu znów zaczęłam oglądać. Very Happy

Powrót do góry
aja
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 5:54 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Moderatorzy

Nr użytkownika: 16
No ja trochę inaczej się dowiedziałam niż reszta Razz Widziałam zapowiedź w tvn, wpisałam w wyszukiwarce "The O.C." i tak znalazłam forum Smile I musze powiedzieć, że bardzo ciesze się, że je znalazłam, a jako, że jest to mój pierwszy post po przeprowadzce to chciałam wyrazić tu jak ogromnie się cieszę, że jest porządny serwer Very Happy No! Smile

Powrót do góry
just girl
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 6:43 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 5
Ja o OC jak wiekszosc uzytkownikow dowiedzialam sie z forum o oth Very Happy i juz nawet ten serial oth wyprzedzil Cool

Powrót do góry
Bartek
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 9:13 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 4
z reklamy na TVN Razz

Powrót do góry
ola
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 9:18 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 23
usłyszałam od kumpeli z Anglii która przy każdej rozmowie rozczulała się nad serialem teraz wiem dlaczego Smile

Powrót do góry
Pi
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 9:20 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 19
forum OTH Smile

Powrót do góry
Maddin-ka
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 11:32 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 28
Ja z gazety Smile

Powrót do góry
Paulina
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 11:37 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Znawca

Nr użytkownika: 8
the O.C. ponad rok temu zaczęto wyświetlac na niemieckiej stacji PRO7 i zaczęłam oglądac i mnie wciągnęło. a o forum dowiedziałams ię też z innego forum - z forum o OTH Smile

Powrót do góry
kolo558
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 12:50 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 29
Włączyłem w piątek tvn i już Mr. Green

Powrót do góry
Martyna
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 14:21 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 34
z TVNu Smile

Powrót do góry
P.Peyton
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 15:50 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 24
ja widzialam zapowiedzi w tvn i od razu mnie zaciekawilo.Wiec postanowilam ogladac, i ogladam teraz wszystkie odcinki. Laughing

Powrót do góry
arpi
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 16:06 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 39
Dowiedziałam się przeglądając przed Bożym Ciałem program na przyszły weekend. Było całkiem spore streszczenie pierwszego odcinka, zaiteresowało mnie, ale tylko przez przypadek obejrzałam go. Obejrzałam i przepadłam...

Powrót do góry
Martha
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 18:10 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 41
zobaczyłam zwiastun w tvn, stwierdziłam, że to może być fajny serial i zaczełam oglądać.

Powrót do góry
Peter
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 19:13 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 50
Heh mój 1 post na forum Very Happy O serialu dowiedziałem się z reklamy w TVN, a oglądać niestety zacząłem dopiero od 4 odcinka Crying or Very sad

Powrót do góry
P.Peyton
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 19:26 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 24
to ja prawie tak samo tylko ze od 3 odcionka bo 2 pierwsze niestety przegapilam :-/ Confused Neutral

Powrót do góry
Caterina
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 19:34 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 48
O serialu z reklamowek TVN, natomiaszt o tym forum z grona.

Powrót do góry
Aniulka
PostWysłany: Poniedziałek 26 Czerwiec 2006 22:47 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 13
Caterina napisał:
O serialu z reklamowek TVN, natomiaszt o tym forum z grona.

ooo jak z grona, to dzięki mojej reklamie Very Happy

Powrót do góry
Caterina
PostWysłany: Wtorek 27 Czerwiec 2006 10:57 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 48
Dzieki Ci za to! Very Happy :* hihih

Powrót do góry
kolo558
PostWysłany: Wtorek 27 Czerwiec 2006 15:53 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 29
z tv

Powrót do góry
anita23
PostWysłany: Wtorek 27 Czerwiec 2006 17:41 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 59
Przypadkowo wlaczylam TV i sie wciagnelam. Nie wiedziala nawet ze taki serial bedzie lecial.

Powrót do góry
Gok
PostWysłany: Wtorek 27 Czerwiec 2006 21:23 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
user

Nr użytkownika: 75
z reklam na tvnie ;p

skad sciagnac jakies fajne odcinki, mozna prosic o linka?:d

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Życie na fali (the o.c), greek » The O.C. » Pozostałe » Skąd dowiedzieliście się o serialu? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6 w temacie Skąd dowiedzieliście się o serialu?

Skocz do:  

Pozostałe » Skąd dowiedzieliście się o serialu?

peb.pl

Samochody Kia to ekskluzywna marka w Polsce. Niestety serwis Kia również nie należy do najtańszych ale warto zainteresować się ofertš marki Kia z tego względu, że Kia to solidne samochody warte swojej ceny.
Poza tym Kraków Spa oferuje dogodne warunki dla wszystkich, którzy pragna solidnej odnowy biologicznej. Odnowa biologiczna to szereg usług takich jak masaże, mezoterapia, które można wykonać w salonie Kraków Spa.
Z odnowa biologiczna każde ciało ożyje!. Odnowa biologiczna moga się zajać specjalisci z salonu Kraków Spa. Wyszkolenie naszej kadry stoi na najwyższym poziomie. Zapoznaj się z odnowa biologiczna Kraków i odwiedz nasz salon.
tagi: odnowa biologiczna Kraków, kraków Spa
Dj na wesele to dobre rozwiazanie jesli chcemy oszczedzic na muzyce na weselu. Niekoniecznie jednak przelozy sie to na jakosc. Dj na wesele gra bez przerw i to muzyke ktora odpowiada ludziom. Zobacz przykladowy cennik dj na wesele. Niskie ceny i dobra jakosc uslug to domena dj na wesele.
Dobry dj na wesele potrafi rozruszac najbardziej zatwardziała imprezę. Warto tez zapoznac sie z wyszukiwarka dj na wesele. Zobacz najlepszych dj'i w jednym miejscu. Odwiedz portal dj na wesele a nie pozalujesz!

życie na fali the o.c
Życie na Fali the oc the o.c oc. na fali, Greek, maraton z serialem Greek

Wygenerowano w 2.573 sekundy :: Zapytań SQL: 13